Акашови записи - извор на знания, информация и мъдрост.
Акашови записи

Акашовите Записи са информационно поле или инфрмационна мрежа. Повече приличат на интернет пространството, отколкото на каквото и да било друго познато земно място. Всъщност Акаша дори не е място.


Много хора говорят за „влизане“ в Акашовите Записи и ги описват като огромна библиотека или нещо подобно. Това не е грешно описание, но няма нищо общо с нещата такива каквито са. Подобни сравнения идват от нужда на ума ни да има структура, да има „обект“, нещо триизмерно, което той (ума) може да обхване, опише и категоризира.


Най-точният израз е „свързване“ с Акаша или включване, точно като се свързваме с интернет, включваме се в мрежата.

Какво са и какво не са Акашовите Записи


Акашовите Записи са чиста енергия, която съдържа ценна за нас информация. Информация, която ни помага да осъзнаем, преценим и променим състоянието, пристрастията, вярванията и убежденията, моделите на поведение, и в крайна сметка живота си. Акаша ни дава история и полезна информация.


Акашовите Записи със сигурност не са „място“ за лечение. Както книгата не може да ви излекува, но може да ви излекува практическото прилагане на информацията прочетена в нея. По същият начин Акаша не е лечебница или място за трансформация. Акаша носи нужния набор от информация, която ни помага да променим живота си чрез нови действия!


Нито една медитация, книга, информация, система за лечение или каквото и да е друго знание не могат да ни излекуват или трансформират живота ни, ако не са съчетани с реални действия в триизмерния живот - тук и сега.


Информацията, която можем да получим в Акашовите Записи е безгранична. Точно както информацията в интернет. За да откриеш нещо полезно обаче, трябва да знаеш точно какво търсиш. Конкретните въпроси дават конкретни отговори. За да работим успешно с Акашовите Записи трябва да се научим да задаваме правилните въпроси. Това е истинско изкуство и единствения път за успешна работа в това необятно поле от информация.


И тук логично възниква въпроса - Кой може да се включва и кой не?


Всички можем да черпим информация от това поле, но за да е точна и конкретна тази информация са нужни обучение и практика. В Акашовите Записи има йерархия и нива. Докъдето си готов или обучен, до там можеш да стигнеш. 

 

 

Сподели