Акашови записи - извор на знания, информация и мъдрост.

Акакшови записи - базов прочит

Базово изчитане и изчистване в акашовите записи – включва

 

·      информация за твоите дарби и таланти


·      блокажите които ти пречат да разгърнеш своя потенциал – истории от минали животи;


·      премахване на тези блокажи и ограничения


Кой си ти на ниво душа Осем са типовете дарби и таланти, с които душите на земята се проявяват и преживяват себе си.  Познаването на личните дарби е от ключово значение за успешен живот в хармония със себе си и в изобилие. Освен това, познавайки дарбите си можем да разберем по-добре себе си. Да знаем защо определени неща ни се отдават с лекота, а други са трудни, тежки или дори непосилни за нас. Често се оказва, че дори не осъзнаваме колко сме добри в определена сфера, само защото това е твърде лесно за нас и решаваме, че всички го могат.


Да преживяваш талантите си означава да си в синхрон със своята душа. Това е единствения път към преживяване на истинско изобилие в живота. Както и към пълноценен живот в лекота и в хармония със себе си.


Какво пречи да разгърнеш себе си и да живееш в изобилие?


Ние сме мощни творци на своята действителност. Всички имаме свободна воля, чрез която избираме собствените си преживявания.

В някои ситуации изглежда все едно нямаме избор, което в същност не е така. Просто избора който имаме не ни харесва, не ни „стиска“, лишава ни от облаги или важни за нас неща.


Изборите, които правим в поредици от животи, които не са в съответствие с нас на ниво душа, създават промени в енергийната ни структура. Създават блокажи и ограничения, които в последствие обуславят средата, в която ще се родим, както и преживяванията ни.


Негативните избори, които правим се превръщат в негативен модел, които продължава да се проявява в следващите животи и изисква нови действия, за да бъде прекратен.


Тази част от изчитането дава конкретна информация за избори и модели на поведение, създадени от теб в минали животи. Също показва как тези избори се проявяват днес. Под формата на ограничения или неща, които изглеждат недостъпни за теб. Някои от тях се проявяват само като конкретно чувство от което не можеш да „избягаш“ – чувството за вина например.


Изчистване и освобождаване от блокажи и ограничения.


Базовото изчитане включва 21 дневна програма за изчистване на енергийните блокажи и ограничения.

Разбира се, за да има промяна в резултата, трябва да се променят действията, които правиш.

Разбирането на моделите на поведение в минали животи помага ясно и лесно да прозреш как ги пресъздаваш днес. А осъзнаването е мощно средство за промяна -  помага ти да избереш нов път, нов модел, ново поведение.


Цена на този прочит - 250.00 лв

Необходимо време - около 10 - 20 дни след заявка.